Gå till huvudinnehåll

Meny

Lunchmeny

Lunchmeny v.33

Tisdag

Rimmad torskfilé med örtpotatisstomp, vitvinssås & picklad fänkål

135

Onsdag

Rex kycklingwallenbergare med potatispuré, skirat smör, rårörda lingon & gröna ärtor

135

Torsdag

Lågtempad nötinnanlår med rostad potatis, grönpepparsås, smörslungade morötter & gelé

135

Fredag

Kockarnas räkmacka på husets filmjölksbröd På fredagar bjuder vi även på en god egenbakad efterrätt!

135

Veckans vegetariska

Vegetarisk lasagne på sojafärs, ricotta & spenat, serveras med tomatsallad

135

Alltid på lunchen

Harrys Burgare Burgare,cheddar, dressing, rödlök, sallad, tomat, saltgurka & pommes frites. Finns även att få med pannoumi eller vegansk.

189

Alltid på lunchen

Salladsbuffe med topping. Välj mellan Friterad pannoumi, friterad grönsaksbiff eller handskaladeräkor

109