Gå till huvudinnehåll

Meny

Lunchmeny

Lunchmeny v.20

Tisdag

Pankopanerad kycklingfärsbiff med sesammajonäs, klyftpotatis, frästa grönsaker & picklad rödlök

135

Onsdag

Pepparstekt rostbiff på nötinnanlår med timjansky, potatisgratäng & rostad broccoli

135

Torsdag

Fish and chips på torskfilé serveras med remouladsås, ärtpuré & syrad rödkål

135

Fredag

Örtmarinerad-och rosastekt flankstek med rödvinssky, örtsmör, tomatsallad & potatisgratäng. På fredagar bjuder vi även på en god egenbakad efterrätt!

135

Veckans Vegetariska

Chili sin carne på sojafärs med jasminris, vitlökskräm & pimientos de Padrón

135

Alltid På Lunchen

Harrys burgare, cheddar, dressing, rödlök, sallad, tomat, saltgurka & pommes frites. Finns även att få med pannoumi eller vegansk!

189

Alltid På Lunchen

Salladsbuffé med topping Välj mellan Friterad pannoumi, friterad grönsaksbiff eller handskaladeräkor som topping.

109