Meny
Lunchmeny v.49
Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.
Lunchmeny
MÅNDAG
Kött
Köttfärslimpa som serveras med potatismos, gröna ärtor och gräddsky.
139
Fisk
Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TISDAG
Kött
Raggmunk med rimmat stekt sidfläsk, bakad morot och rårörda lingon.
139
Fisk
Västerbottengratinerad fångst som serveras med primörer och potatispuré.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ONSDAG
Kött
Mustig gryta på fläskkarré med smak av spiskummin och paprika. Serveras med morötter och potatis.
139
Fisk
Västerbottengratinerad fångst som serveras med primörer och potatispuré.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TORSDAG
Kött
Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
139
Fisk
Pocherad fångst som serveras med potatispuré, fänkålscrudité och brynt smör med hasselnötter och soja.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
FREDAG
Kött
Ört & vitlöksstekt fläskfilé som serveras potatisgratäng och pepparsås
139
Fisk
Pocherad fångst som serveras med potatispuré, fänkålscrudité och brynt smör med hasselnötter och soja.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ALLTID UNDER LUNCHEN
Harrys Hamburgare
160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare.
199
Skaldjurspasta
Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.
199
Kantarell & Tryffelpasta
Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.
199