Gå till huvudinnehåll

Meny

Lunchmeny v.41

Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.

Lunchmeny

MÅNDAG

Kött

Friterad kyckling med rostade rotsaker och vitlökssås.

139

Fisk

Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TISDAG

Kött

Wallenbergare med potatismos, ärtpuré, brynt smör och rårörda lingon.

139

Fisk

Pocherad fångs med potatispuré, primörer och crème ninonsås.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ONSDAG

Kött

Asiatisk wok på fläskkarré med hoisinsås, primörer och ris.

139

Fisk

Pocherad fångs med potatispuré, primörer och crème ninonsås.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TORSDAG

Kött

Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.

139

Fisk

Dagens fångst som serveras med potatispuré, betor, brynt smör och kapris

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

FREDAG

Kött

Ört & vitlöksstekt kycklingfilé med pommes frites, primörer och bearnaisesås.

139

Fisk

Dagens fångst som serveras med potatispuré, betor, brynt smör och kapris

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ALLTID UNDER LUNCHEN

Harrys Hamburgare

160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare. hre

199

Skaldjurspasta

Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.

199

Kantarell & Tryffelpasta

Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.

199