Meny
Lunchmeny v.51
Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.
Lunchmeny
MÅNDAG
Kött
Wallenbergare som serveras med potatispuré, rårörda lingon, brynt smör och ärtor.
139
Fisk
Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TISDAG
Kött
Raggmunk med stekt sidfläsk, bakad morot och rårörda lingon..
139
Fisk
Pocherad fångst med kokt potatis, primörer och vitvinsås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ONSDAG
Kött
Krämig kycklingpasta med soltorkade tomater, vitlök, grädde och basilika. Toppas med parmesan.
139
Fisk
Pocherad fångst med kokt potatis, primörer och vitvinsås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TORSDAG
Kött
Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
139
Fisk
Gratinerad fisk med färskost och örter. Serveras med primörer och potatispuré.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
FREDAG
Kött
Marinerad fläskfilé som serveras med bakade tomater, rostad potatis och champinjonsås.
139
Fisk
Gratinerad fisk med färskost och örter. Serveras med primörer och potatispuré.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ALLTID UNDER LUNCHEN
Harrys Hamburgare
160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare.
199
Skaldjurspasta
Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.
199
Kantarell & Tryffelpasta
Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.
199