Meny
Lunchmeny v.41
Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.
Lunchmeny
MÅNDAG
Kött
Friterad kyckling med rostade rotsaker och vitlökssås.
139
Fisk
Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TISDAG
Kött
Wallenbergare med potatismos, ärtpuré, brynt smör och rårörda lingon.
139
Fisk
Pocherad fångs med potatispuré, primörer och crème ninonsås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ONSDAG
Kött
Asiatisk wok på fläskkarré med hoisinsås, primörer och ris.
139
Fisk
Pocherad fångs med potatispuré, primörer och crème ninonsås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TORSDAG
Kött
Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
139
Fisk
Dagens fångst som serveras med potatispuré, betor, brynt smör och kapris
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
FREDAG
Kött
Ört & vitlöksstekt kycklingfilé med pommes frites, primörer och bearnaisesås.
139
Fisk
Dagens fångst som serveras med potatispuré, betor, brynt smör och kapris
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ALLTID UNDER LUNCHEN
Harrys Hamburgare
160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare. hre
199
Skaldjurspasta
Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.
199
Kantarell & Tryffelpasta
Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.
199