Gå till huvudinnehåll

Meny

Lunchmeny v.49

Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.

Lunchmeny

MÅNDAG

Kött

Köttfärslimpa som serveras med potatismos, gröna ärtor och gräddsky.

139

Fisk

Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TISDAG

Kött

Raggmunk med rimmat stekt sidfläsk, bakad morot och rårörda lingon.

139

Fisk

Västerbottengratinerad fångst som serveras med primörer och potatispuré.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ONSDAG

Kött

Mustig gryta på fläskkarré med smak av spiskummin och paprika. Serveras med morötter och potatis.

139

Fisk

Västerbottengratinerad fångst som serveras med primörer och potatispuré.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TORSDAG

Kött

Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.

139

Fisk

Pocherad fångst som serveras med potatispuré, fänkålscrudité och brynt smör med hasselnötter och soja.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

FREDAG

Kött

Ört & vitlöksstekt fläskfilé som serveras potatisgratäng och pepparsås

139

Fisk

Pocherad fångst som serveras med potatispuré, fänkålscrudité och brynt smör med hasselnötter och soja.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ALLTID UNDER LUNCHEN

Harrys Hamburgare

160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare.

199

Skaldjurspasta

Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.

199

Kantarell & Tryffelpasta

Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.

199