Meny
Lunchmeny v.48
Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.
Lunchmeny
MÅNDAG
Kött
Pankofriterad kyckling som serveras med ris och sweet chilisås.
139
Fisk
Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TISDAG
Kött
Wallenbergare som serveras med potatismos, ärtpuré, brynt smör och rårörda lingon.
139
Fisk
Pocherad fångst med äggsås och kokt potatis.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ONSDAG
Kött
Nattbakad fläskkarré som serveras med coleslaw, rostad potatis och chilibearnaise.
139
Fisk
Pocherad fångst med äggsås och kokt potatis.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
TORSDAG
Kött
Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.
139
Fisk
Dagens fisk med potatispuré, primör och Crème Ninon.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
FREDAG
Kött
Boeuf Bourguignon - Rödvin, vitlök, syltlök, bacon, champinjoner och franska kryddor
139
Fisk
Dagens fisk med potatispuré, primör och Crème Ninon.
139
Vegetariskt
Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.
159
ALLTID UNDER LUNCHEN
Harrys Hamburgare
160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare.
199
Skaldjurspasta
Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.
199
Kantarell & Tryffelpasta
Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.
199