Gå till huvudinnehåll

Meny

Lunchmeny v.48

Varje vardag kl. 11.30-14.30 serverar vi dagens husman, dagens fisk och veckans vegetariska.
Till lunchen ingår alltid nybakat bröd, sallad, mineralvatten, kaffe och hembakat.

Lunchmeny

MÅNDAG

Kött

Pankofriterad kyckling som serveras med ris och sweet chilisås.

139

Fisk

Fisk & Skaldjurssoppa - Fisk, räkor, musslor, potatis, basilika, chili och gräddig sås.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TISDAG

Kött

Wallenbergare som serveras med potatismos, ärtpuré, brynt smör och rårörda lingon.

139

Fisk

Pocherad fångst med äggsås och kokt potatis.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ONSDAG

Kött

Nattbakad fläskkarré som serveras med coleslaw, rostad potatis och chilibearnaise.

139

Fisk

Pocherad fångst med äggsås och kokt potatis.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

TORSDAG

Kött

Kalvköttbullar med potatispuré, gräddsås, lingon och pressgurka.

139

Fisk

Dagens fisk med potatispuré, primör och Crème Ninon.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

FREDAG

Kött

Boeuf Bourguignon - Rödvin, vitlök, syltlök, bacon, champinjoner och franska kryddor

139

Fisk

Dagens fisk med potatispuré, primör och Crème Ninon.

139

Vegetariskt

Getostsallad med betor, ruccola och krutonger.

159

ALLTID UNDER LUNCHEN

Harrys Hamburgare

160g burgare med cheddarost, klassisk hamburgardressing, tomat, saltgurka och rödlök. Serveras med pommes. Extra puck 55 | Lägg till bacon 10 | byt till sötpommes 10 Går att byta till vegetarisk burgare.

199

Skaldjurspasta

Pasta med räkor, musslor, primörer och gräddig sås.

199

Kantarell & Tryffelpasta

Tagliatelle, kantareller, vitt vin och grädde som toppas med parmesan och ruccola.

199